Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Facilitair beheer – BAM (via VPM)

Na de vaststelling van het beleid en de richting van de nieuwe afdeling Concernhuisvesting is gestart met het in beheer nemen van de eerste zeven grote (kantoor) locaties van BAM.

Het eerste jaar is gekozen om mij als direct betrokkenen verschillende panden op te laten starten als Facilitair beheerder. Ik kon zorgdragen om ook echt de theorie in praktijk te brengen en tevens gaf dit de kans om de gekozen richting nog verder aan te scherpen en te verbeteren. Als Facilitair beheerder was ik het eerste aanspreekpunt voor de interne klanten op gebied van huisvesting en facility management. Daarnaast verantwoordelijk voor alle ondersteunende facilitaire diensten op de locatie.

Projectdetails

  • Culemborg (7.000 m2 bebouwd / 2.550 m2 terrein)
  • Amsterdam (4.300 m2 bebouwd / 9.500 m2 terrein)
  • Apeldoorn (1.450 m2 bebouwd / 3.900 m2 terrein)
  • Periode: jan 2017 – dec 2017
 
 

Bekijk onderstaand meer projecten van Velde PM

 
Copyright © 2021 Velde Projectmanagement
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren