Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Leegstandsbeheer afdeling BAM Concernhuisvesting – BAM (via VPM)

In 2015 liep binnen BAM de reorganisatie met de werknaam ‘Back-in-Shape'. Dit programma heeft als doel een verbetering van het werkkapitaal door betere samenwerking binnen BAM en verbeteringen in de cultuur, structuur en de werkprocessen. Binnen de reorganisatie is ook een optimalisatie van de huisvesting opgenomen. Van de 75 locaties werden verspreid door het land ca 30 locaties opgeheven of samengevoegd.

Als projectleider heb ik zorggedragen voor het verhuizen van de medewerkers van de genomineerde locaties, het leegstandsbeheer verzorgd en ben ik verantwoordelijk geweest voor de lege- opleveringen bij verhuur. Daarnaast samen met de vastgoedmanager van BAM betrokken bij de verkoop van panden.

Projectdetails

  • 15 kantoorlocaties einde huur
  • 10 kantoorlocaties verkoop begeleiding
  • Locaties van Capelle aan de IJsel tot Zuidbroek tot aan Maastricht
  • Periode: feb 2015 - dec 2017
 
 

Bekijk onderstaand meer projecten van Velde PM

 
Copyright © 2021 Velde Projectmanagement
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren