Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Projectteamlid transitieteam oprichting afdeling BAM Concernhuisvesting – BAM (via VPM)

Voor de centralisatieslag van ondersteunende diensten bij BAM is het bedrijfsonderdeel Services opgericht. De afdeling FM kreeg als doel alle kantoorhuisvesting onder zich te nemen en full service huisvesting te verhuren aan de bedrijfsonderdelen, om hen hierin te ontzorgen. 
Onder de naam Concernhuisvesting is het team van FM doorgestart en hervormt naar een nieuwe afdeling.

Als projectteam lid van het transitieteam heb geadviseerd en bijgedragen aan de centralisatie van de inkoop van soft services, het vaststellen van de niveaus van dienstverlening, inrichting van de dienstverlening, vaststelling/ uitbreiding van het team en verdere uitwerking gegeven van HNW binnen BAM (BAM-huis style). Tevens heb ik de opstart begeleid en uitvoering gegeven aan de overnamen van de eerste grote panden als Facility manager.

Projectdetails

  • Full service overnemen van 25 kantoorlocaties (79.500 m2)
  • Centralisatie inkoop van facilitaire soft-services
  • Besparing op inkoop en leveranciers
 
 

Bekijk onderstaand meer projecten van Velde PM

 
Copyright © 2021 Velde Projectmanagement
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren