Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten door Velde Project Management

Bij VPM kunt u terecht voor drie specialisaties: projectmanagement op gebied van vastgoed & huisvesting, projectmanagement op gebied van Facility Management en projectmanagement op gebied van evenementen.

Het projectmanagement kan gevoerd worden op verschillende niveaus. Van projectmanagement in de vorm van de eind coördinatie, als (gedelegeerd) opdrachtgever, adviseur, of binnen een team waarin iedereen een deel verantwoordelijkheid heeft. Altijd zal er gewerkt worden om het van te voren overeengekomen doel van de opdrachtgever te behalen. Hierbij zijn de aspecten tijd, budget, planning en kwaliteit altijd leidend.

Uw eigen medewerkers zijn altijd onderdeel van het project, het -team. Zo ontstaat snelle en duidelijke communicatie en kan er efficiënt ingespeeld worden op eventuele veranderende inzichten.

 
Copyright © 2022 Velde Projectmanagement
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren