Vastgoed & Huisvestingsmanagement

Een belangrijk onderdeel in uw bedrijfsvoering is de huisvesting van uw bedrijf. Aanpassingen in huisvesting zijn vaak ingrijpende veranderingen, maar zeker noodzakelijk om als bedrijf een goede bedrijfsvoering te handhaven. Mijn passie is de aanpassing in uw huisvesting te begeleiden en excellent af te ronden.

Als projectleider in Vastgoed & Huisvestingsmanagement gaat mijn hard sneller kloppen van ontwerpen, ontwikkelen en creëren. Ik wordt blij van aanpassingen van stenen waardoor de mensen die erin mogen werken beter tot hun recht komen en goed presteren. Door mijn facilitaire achtergrond kan ik in een vroeg stadium van een aanpassing van huisvesting de juiste aspecten belichten om te komen tot een huisvesting die het beste uw bedrijfsvoering ondersteund.

De rede van uw aanpassingen in huisvesting kunnen verschillende zijn: een kostenoptimalisatie door gebruik van minder m2, of revitalisering van uw vastgoed om de jonge professional binnen uw bedrijf te behouden, of een andere werkplekconcept introduceren (HNW, agile, scrum). De uitwerkingen begeleid ik graag, of dat nu het begeleiden van grote verhuizing betreft, een kantoor renovatie, of een nieuwe pand betrekken.

VPM coördineert het totale proces en zorgt dat het project naar tevredenheid kan worden afgerond. Belangrijk hierin is de communicatie met alle betrokkenen. Als eerste de interne klanten, maar ook de autoriteiten, adviseurs, architecten, aannemers en leveranciers. Ook wordt er extra aandacht gegeven aan het minimaal verstoren van de dagelijkse werkzaamheden, uw business moet gewoon door gaan.